Στοματικό διάλυμα με 0,05% χλωρεξιδίνη, χωρίς αλκοόλ για άτομα που το βούρτισμα μόνο δεν αφαιρεί επαρκώς την οδοντική πλάκα, καθώς και για άτομα με εμφυτεύματα και ορθοδοντικούς μηχανισμούς.
Εντατική αγωγή ειδικά σχεδιασμένη για να μειώνει ορατά τις νέες ραγάδες, ακόμα και τις πιο εμφανείς, που προκαλούνται από την εφηβεία, τις αλλαγές βάρους και την εγκυμοσύνη.
Το Crushed Cabernet Scrub Vinosculpt είναι το απολεπιστικό προϊόν φροντίδας του Προγράμματος σφριγηλότητα της Caudalie. Το Crushed Cabernet Scrub Vinosculpt απολεπίζει, λειαίνει και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας.
Mάσκα θρέψης και ενυδάτωσης για ξηρά & ταλαιπωρημένα μαλλιά με Αμύγδαλο και Λινάρι. Με εκχυλίσματα από δίκταμο, ματζουράνα και τσάι του βουνού βιολογικής καλλιέργειας από την Κρήτη.