Προβολή 9 12 18 24

DOCTOR’S FORMULAS Querecetin & Vitamin C 60 CAPS

20.50 €
Συμβάλλει στη Φυσιολογική Λειτουργία του Ανοσοποιητικού Συστήματος.

SOLGAR VITAMIN B-12 500μg 50caps v

11.96 €

Χρήσιμη σε περιπτώσεις αναιμίας λόγω έλλειψης βιταμίνης Β12.

SOLGAR OMEGA-3 DOUBLE STRENGTH 30softgels

23.15 €
Από συμπυκνωμένο λάδι ψαριών ανοικτής θαλάσσης-καρδιοαγγειακή υγεία-ημικρανίες-ρευματοειδής αρθίτιδα

ALMORA Reflux No Burn Για την Οξύτητα και την Παλινδρόμηση του Γαστροοισοφαγικού βλεννογόνου (30 μασώμενα δισκία)

5.45 €
Για πρώτη φορά, Ιατροτεχνολογικό προϊόν με πολυσακχαρίτες, L-καρνιτίνη, Ν-ακετυλ-κυστεΐνη και οξείδιο του μαγνησίου που δρουν συνεργιστικά για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της οξύτητας, του επιγαστρικού «καύσου» (Καούρα), της λειτουργικής Δυσπεψίας και του μεταγευματικού επιγαστρικού πόνου.

SOMATOLINE COSMETIC Πρόληψη Ραγάδων Κρέμα 200ml

23.34 €
Ειδική αγωγή για την πρόληψη των ραγάδων και τη βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος.

WELEDA Γαλάκτωμα Σώματος Καλέντουλας για Μωρά και Παιδιά 200ml

22.17 €
Το απαλό γαλάκτωμα με νέα βελτιωμένη σύνθεση, με ακόμη μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε οργανικές πρώτες ύλες και με προσεχτικά επιλεγμένες φυσικές ουσίες περιποιείται το ευαίσθητο δέρμα και χαρίζει μοναδική ενυδάτωση.

Nestle NAN Supreme Pro 2 Γάλα για Βρέφη σε Σκόνη από τον 6ο Μήνα 400gr

14.58 €
Το βρεφικό γάλα Nestle NAN Supreme Pro 2 είναι ο σύμμαχος σου στη σωστή διατροφή του παιδιού σου.

KORRES Βερνίκι Νυχιών Gel Effect Nail Colour No 51 Rose Red 11ml

4.76 €
Χρώμα που διαρκεί έως 10 ημέρες, διατηρώντας το λείο φινίρισμα και τη λάμψη της πρώτης ημέρας. Βερνίκι νυχίων με νέα τεχνολογία, νέα υφή, gel σύνθεση, απόλυτη λάμψη, μέγιστη διάρκεια και επαγγελματικό ημιμόνιμο αποτέλεσμα. Με αμυγδαλέλαιο που ενισχύει την ελαστικότητα των νυχιών και βελτιώνει την υφη τους.

CAUDALIE Soleil des Vignes Shower Gel, Αφρόλουτρο, 200ml

8.61 €
Η σύνθεση υψηλής ανοχής του Shower Gel Soleil des Vignes χωρίς σαπούνι καθαρίζει απαλά και αφήνει την επιδερμίδα διακριτικά αρωματισμένη.