Το Centrum Women έχει ειδικά διαμορφωμένη σύνθεση βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων ώστε να ανταποκρίνεται στις διατροφικές ανάγκες του γυναικείου οργανισμού.
Πλούσια σε Ιαματικό Νερό της Avène και εμπλουτισμένη με αντιοξειδωτικά και επανορθωτικό έλαιο jojoba, η λοσιόν για μετά τον ήλιο καταπραΰνει άμεσα το ευαίσθητο δέρμα που έχει υπερθερμανθεί μετά την έκθεση στον ήλιο.
Τα υγιή ούλα σχηματίζουν μια σφιχτή σφράγιση γύρω από τα δόντια. Όταν η βακτηριακή πλάκα συσσωρεύεται κατά μήκος της γραμμής των ούλων, η σύνδεση ανάμεσα στα ούλα και τα δόντια μπορεί να εξασθενήσει προκαλώντας αιμορραγία, πρήξιμο και φλεγμονή στα ούλα.
Λεπτόρρευστη, ευχάριστη υφή
Water-break effect για άμεση αίσθηση δροσιάς
Lifting effect που διαρκεί
Υψηλή σταθερότητα και μέγιστη απόδοση
Δεν οξειδώνεται και διατηρεί σταθερό χρώμα
Υψηλή προστασία του ευαίσθητου δέρματος του προσώπου και του σώματος. Φωτότυποι III και IV. Ευαίσθητο δέρμα στον ήλιο. Δέρμα που καίγεται συχνά στον ήλιο. Μετά τη χρήση ενός πολύ υψηλού δείκτη (SPF 50+).
Χάρη στη διπλή δράση της, παρέχει στο δέρμα μια αποτελεσματική ασπίδα προστασίας ενάντια στους ερεθισμούς, την τριβή και τους χημικούς επιθετικούς παράγοντες. Θεραπεία κατάλληλη τόσο για επαγγελματική όσο και για προσωπική χρήση.