Προβολή 9 12 18 24

PHARMASEPT Flogo Calm Cream Εγκαύματα Για Το Πρόσωπο & Σώμα 50ml

7.03 €
Κρέμα με συστατικά εξειδικευμένης δράσης που προσφέρουν άμεσο αίσθημα ανακούφισης από ερεθισμούς.

GEHWOL Toe Separators G Large Αποστάτης Δακτύλων Ποδιών G 3τμχ

14.17 €
Ο Αποστάτης δακτύλων ποδιού G Gehwol είναι ένα μαλακό και αντιολισθητικό βοήθημα το οποίο ανακουφίζει από τους κάλους μεταξύ των δακτύλων.

APIVITA My Color Elixir Νο 8.3 Βαφή Μαλλιών Ξανθό Ανοιχτό Χρυσό με Έλαια Άργκαν, Αβοκάντο & Ελιάς

11.34 €
Βαφή μαλλιών ξανθό ανοιχτό χρυσό με έλαια άργκαν, αβοκάντο & ελιάς. Κατάλληλο για ομοιοπαθητική.

APIVITA My Color Elixir N7,13 Ξανθό Σαντρέ Μελί 50 & 75ml

11.34 €
Εμπλουτισμένη με το καινοτόμο COLOR MAGNET που σταθεροποιεί και σφραγίζει το χρώμα στην τρίχα. Χαρίζει πλήρη κάλυψη των λευκών μαλλιών και εντυπωσιακά λαμπερό χρώμα μεγάλης διάρκειας. Έχει ευχάριστο άρωμα και σύνθεση που σέβεται το τριχωτό της κεφαλής με κρεμώδη υφή που δεν τρέχει, για εύκολη εφαρμογή.

KORRES Βερνίκι Νυχιών Gel Effect Nail Colour No 75 Violet Garden 11ml

4.76 €
Χρώμα που διαρκεί έως 10 ημέρες, διατηρώντας το λείο φινίρισμα και τη λάμψη της πρώτης ημέρας. Βερνίκι νυχίων με νέα τεχνολογία, νέα υφή, gel σύνθεση, απόλυτη λάμψη, μέγιστη διάρκεια και επαγγελματικό ημιμόνιμο αποτέλεσμα. Με αμυγδαλέλαιο που ενισχύει την ελαστικότητα των νυχιών και βελτιώνει την υφη τους.

ROGER & GALLET Magnolia Extrait De Cologne Folie Flanker Γυναικείο Άρωμα 30ml

22.11 €
Ένα άρωμα με την υπογραφή της εξειδικευμένης αρωματοποιού Frederique Terranova.