Το Eva Intima Biolact με τους ωφέλιμους μικροοργανισμούς (γαλακτοβάκιλους) προλαμβάνει αποτελεσματικά τις διαταραχές της φυσιολογικής χλωρίδας του κόλπου και της ευαίσθητης περιοχής.
Το CO Q10 100mg είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει το συνένζυμο Q10 ως ουβικινόνη. Η λιποσωμιακή τεχνολογία μορφοποίησης επιφέρει μεγαλύτερη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα των δραστικών ουσιών και βιταμινών.
Το Eludril Gums καθημερινό Στοματικό Διάλυμα κατάλληλο για ευαίσθητα ούλα, συμπληρώνει την αποτελεσματικότητα του βουρτσίσματος και για καταπολεμά τη πλάκα.
Συμπυκνωμένη αλατούχος ωσμωτική σύνθεση, με ενεργά συστατικά εντατικής αποσυμφόρησης. Χρησιμοποιείται για την επαναπλήρωση του Somatoline Cosmetic επίδεσμοι αποσυμφόρησης, για 3 αγωγές.