Προβολή 9 12 18 24

KORRES Pure Greek Olive Ρόδι Κρέμα Σώματος 200ml

8.63 €
Ενυδατική κρέμα με εξαιρετικό παρθένο Eλαιόλαδο, φυσική πηγή βιταμινών και αντιοξειδωτικών και τονωτικό εκχύλισμα φύλλων Eλιάς.

COREGA 3D Hold Neutral Cream Στερεωτική Κρέμα για Τεχνητή Οδοντοστοιχία 40gr

5.70 €
Τα στερεωτικά προϊόντα Corega συγκρατούν την τεχνητή οδοντοστοιχία σας αποτρέποντας την μετακίνησή της σε κάθε κατεύθυνση και τη σφραγίζουν.

Chicco Baby Moments Baby’s Smell Βρεφική Κολώνια 0m+ 100ml

10.93 €
Ένα γλυκό και λεπτό άρωμα για να τυλίξετε το μωρό σας σε μια απαλή αρωματική αγκαλιά.

CENTRUM Immunity Vitamin C Max για Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού και Ενέργεια 14 Φακελάκια Αναβράζουσας Σκόνης

9.82 €
Συμπλήρωμα διατροφής για ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και ενέργεια με φυσική γεύση πορτοκάλι.

EVA Intima Bikini Shaving Foam

6.55 €
Το Eva Intima Bikini Shaving Foam είναι κρεμώδης αφρός ξυρίσματος εμπλουτισμένος με δερμοκοσμητικά βότανα και βιταμίνες για εύκολο και γρήγορο ξύρισμα.

AVENE Hyaluron Activ B3 Συμπυκνωμένο Serum Σύσφιξης 30ml

41.08 €
Υψηλή συγκέντρωση σε Νιασιναμίδη (6%) και Υαλουρονικό Οξύ (1,5%), ο συμπυκνωμένος ορός γεμίσματος λειαίνει αμέσως το δέρμα και διορθώνει τις ρυτίδες. Ένας ορός με συσφικτική δράση μετά από 15 ημέρες χρήσης. Χωρίς άρωμα. Δοκιμασμένο σε όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και στο ευαίσθητο δέρμα. Φόρμουλα που αποτελείται από 94% συστατικά φυσικής προέλευσης. Ανακυκλώσιμο γυάλινο μπουκάλι.

KLORANE Junior Παιδικό Σαμπουάν Για Ξέμπλεγμα – Ροδάκινο – Λεπτά Μαλλιά 200ml

8.22 €
Ένα ήπιο παιδικό σαμπουάν για ξέμπλεγμα με διακριτικό άρωμα ροδάκινου, σχεδιασμένο από τα εργαστήρια της Klorane με σκοπό τον ήπιο καθαρισμό του τριχωτού και των μαλλιών των παιδιών από 3 ετών και άνω.

URIAGE Ιαματικό Νερό Micellar για Ευαίσθητο Δέρμα 250ml

9.73 €
Το Ιαματικό Νερό Micellaire της Uriage αφαιρεί τέλεια το μακιγιάζ από κάθε τύπο δέρματος, ακόμα και του πιο ευαίσθητου, χάρη στις μοναδικές ιδιότητες του Ιαματικού Νερού Uriage

NATURA SIBERICA Organic Shop Body Scrub Juicy Papaya Scrub Σώματος Παπάγια και Ζάχαρη 250ml

4.54 €
Αυτό το μαλακό φρουτώδες scrub σώματος έχει δημιουργηθεί με βιολογικό εκχύλισμα παπάγιας και φυσική ζάχαρη για να απολεπίσει και να καθαρίσει το δέρμα σας. Αναζωογονεί την επιδερμίδα, διατηρώντας μαγικό άρωμα στο σώμα σας.

CAUDALIE Soleil des Vignes Shower Gel, Αφρόλουτρο, 200ml

8.61 €
Η σύνθεση υψηλής ανοχής του Shower Gel Soleil des Vignes χωρίς σαπούνι καθαρίζει απαλά και αφήνει την επιδερμίδα διακριτικά αρωματισμένη.