Το Αποσμητικό Spray Ποδιών και Υποδημάτων Gehwol χάρη στο ρικινελαϊκό ψευδάργυρο που περιέχει αντιμετωπίζει και αποτρέπει την κακοσμία των ποδιών, που προκαλείται λόγω εφίδρωσης στο εσωτερικό των υποδημάτων.
Συμπλήρωμα διατροφής με Echinacea, βιταμίνη C, Ψευδάργυρο, Ατσερόλα & Αγριοτριανταφυλλιά σε αναβράζουσα μορφή για εύκολη λήψη σε υπέροχη γεύση μέλι-λεμόνι.
Το Lipikar Lait Urea 10% της La Roche-Posay είναι ένα ενυδατικό γαλάκτωμα τριπλής δράσης, κατά της απολέπισης και της τραχύτητας. Ενυδατώνει για 48 ώρες. Κατάλληλο για το πολύ ξηρό, τραχύ δέρμα που ξεφλουδίζει.
Για την φροντίδα του ακνεϊκού ερεθισμένου δέρματος. Το HYSÉAC R είναι ο καλύτερος σύμμαχος του δέρματος στην καταπολέμηση της ξηρότητας που προκαλούν οι θεραπείες, καθώς προσφέρει αμέσως αίσθηση άνεσης που διαρκεί.