Αγωγή τριπλής αποτελεσματικότητας κατά της τριχόπτωσης για την αντιμετώπιση της απώλειας μαλλιών και την ενίσχυση της ανάπτυξης πιο πλούσιων μαλλιών.+ 6 440 τρίχες από τις 6 εβδομάδες(1)(1)μέτρηση με όργανα του αριθμού των τριχών ανά cm² μετά από 1,5 μήνα χρήσης από 73 άνδρες.
Οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β είναι απαραίτητες για την απελευθέρωση ενέργειας από τις τροφές για την ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος και για την υγιή κατάσταση του δέρματος,των μαλλιών και των οφθαλμών.
Η σύγχρονη λύση με το Ιατροτεχνολογικό προϊόν almora REFLUX REPAIR για την συμπωματική αντιμετώπιση της Γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης και την ενίσχυση της διαδικασίας επανεπιθηλιοποίησης του ερεθισμένου βλεννογόνου.