Εξαιρετικά ήπια τζελ κρέμα καθαρισμού, ειδικά σχεδιασμένη για τον καθημερινό καθαρισμό του πολύ ξηρού δέρματος και του δέρματος με τάση ατοπίας. Δημιουργεί πλούσιο, κρεμώδη αφρό που καθαρίζει το δέρμα απαλά.
Στο Omega 3.6.9 της σειράς Classics Platinum Range θα βρείτε συνδυασμό από ιχθυέλαιο, έλαιο λιναρόσπορου και έλαιο νυχτολούλουδου στην κατάλληλη για τον οργανισμό αναλογία.
Η Υδρολιπιδική κρέμα Gehwol med Lipidro Cream προσφέρει πλούσια ενυδάτωση αποκαθιστώντας τη φυσική ισορροπία του δέρματος, προστατεύει από την δημιουργία σκληρύνσεων και κάλων ενώ παράλληλα προστατεύει από τις φλεγμονές.
Το προϊόν “CERAVE Reparative Hand Cream Επανορθωτική Κρέμα Χεριών για Ξηρά Χέρια με Υαλουρονικό Οξύ Χωρίς Άρωμα 100ml” έχει προστεθεί στο καλάθι σας. Καλάθι