Προβολή 9 12 18 24

URIAGE Refreshing Make-Up Removing Jelly 150ml

8.90 €
Το αναζωογονητικό make-up removing jelly gel Uriage, καθαρίζει απαλά και αφαιρεί το μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια.

LIERAC Demaq Lotion Hydratante Ενυδατική Λοσιόν, Ντεμακιγιάζ 200ml

11.40 €
Με σύνθεση από 98% φυσικά συστατικά, η Ενυδατική Λοσιόν αφαιρεί ακόμα και τα μικρότερα ίχνη από το μακιγιάζ, ενυδατώνει και λειαίνει την επιδερμίδα.

KLORANE Σαμπουάν με Χαμομήλι – Λάμψη – Για Ξανθά Μαλλιά 200ml

9.24 €
Κατάλληλο από τριών ετών και άνω, καθαρίζει απαλά τα μαλλιά και χαρίζει φυσικές χρυσαφένιες ανταύγειες σε φυσικά, βαμμένα ή με ανταύγειες ξανθά μαλλιά.

ROGER+GALLET Néroli Αφρόλουτρο 200ml

6.78 €
Η καλοκαιρινή ζεστασιά του άνθους Αθανασίας φωτίζεται από τις μελιστάλαχτες, λουλουδάτες νότες του Άνθους Πορτοκαλιάς.

RILASTIL Sun System Water Touch Spf30 Λεπτόρρευστο Αντηλιακό Προσώπου 50ml

12.97 €
Λεπτόρρευστο ενυδατικό αντηλιακό προσώπου. Με «soft focus» και ματ δράση, απορροφάται ταχύτατα και προσφέρει ένα ιδιαίτερα βελούδινο αποτέλεσμα.

MAM Πιπίλα Σιλικόνης Start, για Κορίτσι, 0-2 μηνών, 125SG

8.28 €
Η πιο μικρή πιπίλα – ιδανική για το νεογέννητο!
  • Ιδιαίτερα μικρή και ελαφριά
  • Ορθοδοντική
  • Φιλική προς το δερματάκι του μωρού
  • Στοιχεία του σχεδιασμού της έχουν κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας
  • Διατίθεται με θηλή από σιλικόνη SkinSoft™
  • Σε πρακτικό κουτί μεταφοράς και αποστείρωσης

BEPANTHENE Eye Drops Αμπούλες Οφθαλμικές Σταγόνες 20X0.5ml

14.95 €
Το Bepanthene Eye Drops μέσω της σύνθεσής του, προσφέρει ενυδάτωση, λίπανση και προστασία μακράς διαρκείας της οφθαλμικής επιφάνειας ανακουφίζοντας αποτελεσματικά από τα συμπτώματα της ήπιας έως σοβαρής ξηροφλαλμίας (δυσφορία, τσούξιμο, ερεθισμό).

LANES B-Complex 60 ταμπλέτες

10.65 €

Για υγιές νευρικό σύστημα

Συμπλήρωμα Διατροφής. Σταδιακής αποδέσμευσης (time released).