Η Fresh Fragrance Thé des Vignes είναι ένα ιδιαίτερα απαλό και αισθησιακό άρωμα. Αποτυπώνει τις απολαυστικές νότες του λευκού μόσχου, του νερολί και του τζίντζερ εμποτισμένες με άνθη πορτοκαλιάς και γιασεμί.
Το ματ make-up της σειράς Dermablend χαρίζει ομοιόμορφο αποτέλεσμα, αφήνοντας μια απαλή υφή και άνεση. Ιδανικό για γυναίκες με ελαφριές έως μέτριες ατέλειες.
Η μαλακτική κρέμα κατά του αισθήματος κνησμού, με μία μόνο εφαρμογή την ημέρα, να καταπραΰνει τον κνησμό* και κάνει τις εξάρσεις ερεθισμού λιγότερο συχνές, ενώ μειώνει την ερυθρότητα του ξηρού δέρματος με τάση για ατοπικό έκζεμα.
Το προϊόν “APIVITA MEN CREAM κρέμα κατά των ρυτίδων και της κούρασης για το πρόσωπο & τα μάτια με κάρδαμο & πρόπολη 50ml” έχει προστεθεί στο καλάθι σας. Καλάθι